en ledig dag

idag har jag varit i lägenheten. tänkte börja flytta ut en massa grejer, såsom kläder och dylikt. det var svårare än jag trodde. det strider mot min natur att flytta från den där lägenheten. som en protest emot mig själv tog jag istället på mig studentmössan, satte mig på golvet och youtubade one direction ett bra tag. sen sov jag en stund. sen bar jag motvilligt ut lite grejer till bilen och åkte hem. och ja, jag lyssnade på one direction även då. 
 

häj

vad har jag gjort idag? jobbat
 
vad har jag dessutom gjort? lagt pussel med farmor
 
vad är jag imorgon? LEDIG
 
vad ska jag göra ikväll? jag vet inte. jag vet inte ens om jag orkar göra något.
 
jag ska inte till örs då? nej, det tror jag inte. antingen blir det en hemmakväll som alla andra kvällar nu förtiden, (men jag kan stanna uppe sent eftersom jag inte behöver gå upp kl sex imorgon!) eller så blir det linköping. 
 
vad händer i linköping? jadu, det vet jag inte än. men en sak vet jag och det är att det finns en lägenhet på kaserngatan 39 som borde börja tömmas på grejer. buhu, snyft, stånk och stön. jag kommer sakna mitt hem
hörs

onsdag (och en liten notis från i måndags)

min vardag är så himla annorlunda jämfört med hur den var för endast några sedan. då gjorde man allt. hela tiden. i stora drag är det enda jag gör nu är att äta, kolla lite game of thrones (fjärde avsnittet av tredje säsongen, jag börjar närma mig det nionde avsnittet, omg) och jobba. eller i alla fall från och med nu, för idag hade jag min första riktiga jobbdag, innan har jag ju bara gått bredvid. men det går bra, tanterna och farbröderna är gulliga. 
hörs
 
ps. i förrgår hörde vår hyresvärd av sig. han frågade i fall det var okej om han visade lägenheten för några potentiella hyresgäster senare under dagen. jag svarade något tvekande att det skulle väl funka, men VAFAN, varför ska det flytta in några andra typer vårt hem? jag fattar ingenting. dock tror jag inte att de kommer vilja ha lägenheten, med tanke på den katta och ellies svettiga kebab som ligger kvar på köksbordet sen studenten. höhö. 
jag ger er en fantastisk bild
hörs

lycka/sorg

jag har tagit studenten. jag har använt min vita klänning (som inte längre är vit) och min studentmössa (som inte är särskilt vit den heller). jag har dansat sönder i regnet på ett flak, blivit hes, dansat med kapälle, ätit trerätters på stångs, varit på bordet, förtärt alkohol, sjungit studentsången, sagt hej då till mina mentorer, gått på studentmottagningar back-to-back, tagit emot fina presenter, njutit av sällskapet av alla fantastiska människor och haft så jävlajävlajävla roligt. allt detta har jag gjort, men jag har inte fattat ett dugg tror. är allt slut nu? är det inte vi som är es3a längre? jag hör mig, men jag hör mig ändå inte. det känns som att hela studenten bara var på ploj, inget mer än så liksom. nu är jag bara så himla glad och nöjd, men jag bävar också den stund då jag faktiskt kommer inse att den här delen, den bästa delen hittills, av mitt liv är slut. vad händer ens
 
på tal om studentmottagningar - vad trevligt det är! jag ätit sjuka mängder av den bästa maten man kan tänka sig, dansat med shadis persiska släkt, haft ett nattligt skinny dip, återigen förtärt alkohol och återigen fått umgås med en massa fina vänner. 
 
och sen har jag jobbat en del också, men det kanske inte är så kul att läsa om. 
 

en vecka kvar

till studenten. alltså va?
 
annars då? livet är rätt fantastiskt och jag har haft mycket roligheter för mig. till exempel har vi hängt på en brygga och därmed skjutit upp att plugga till det sista provet. det var utgång och dans förra måndagen, det var krök, häng och akrobatik i trädgårn kvällen efter med jill, katta, ellie, björn och aris. det har varit p5 med shadi och jasmin, det har varit kollektivboende med lite sömn och lite mat vi har fuckat med aina och haft ytterst få lektioner.balen är icke att förglömma då mina vänner var vackrast i världen. det var skylten med aris och adam när tms spelade. vi har spelat fotboll, badat i stångån. jag har filmat en massa fina saker. one direction är fortfarande en lika stor del av mitt och kattas liv och de är med oss i det mesta vi gör. den sista sommarkonserten har varit och jag spelade ett pianostycke och grät över ångesten att lämna allt under studentsången. klassen har myyyst ute i björkfors någonstans, vi letade vackra stenar, grillade, kollade på esv-konserten, myyyst, gick på promenad och sjöng rövarsången, lyssnade till annas godnattsagor och sov. (jag älskar er, es3a). 
 
nu är jag hemma på hovby. har solat och börjat kolla på game of thrones. 
nej, balkongen och solsängen saknar mig, bäst att jag går ut igen
hörs 

RSS 2.0