tjugoförste i sjätte

midsommardagen lider mot sitt slut och jag ligger i soffan, varvar mellan facebook och arrested development. överlag skulle man kunna säga att hela min vardag numera går ut på att varva mellan facebook, arrrested development och jobb på hemtjänsten. fast någonstans där emellan hann jag även med att besöka midsommarfirande hos katta igårkväll.
 
det var en fest med vingliga stolar på gräsmattor, diskussion om den romerska chokladbågens historia, glitter, en absurd mängd färskpotatis och dans till de feta högtalare som så troget har ljudit vid varje festtillfälle i kattas stuga. kall, trött och nykter somande jag sedan i min säng. till min förtvivlan ringde alarmet efter vad som kändes som en sekund. kvart i sex övergav jag sängen imorse och nu ska jag strax återvända dit. och kvart i sex är det dags att gå upp igen. fast imorgon jobbar jag till halv två, inte till halv fem som jag gjorde idag. det här var intressant va?
 
hörs 

en smärre skogsbrand

imorse vaknade jag och katt upp i bilen efter några timmars förvånansvärt god sömn. möjligheterna som lilla blå besitter är näst intill oändliga. gårkvällens bestyr var musikquiz hos linn. fest och dans och dans var sedan ett faktum. att det blev dans till 5 seconds of summer med ett medhåll, engagemang och kunnande av låttexter som var mycket större än väntat var dock en trevlig överraskning. även under färden hem idag lyssnade vi 5SOS och dylikt. sedan började det brinna i skogen. åskan slog plötsligt ner och så var branden igång. själva elden hann jag dock inte se, bara röken. det luktade värre än på ett dansgolv i berlin.
 
hörs

så här stilig är min pappa medan han blåser såpbubblor. försök toppa det

 
 
 

RSS 2.0