fett ju

jag och katta flyttar in tillsammans och allt känns så jävla bra.
det är kul att va tidsoptimist förrresten. katta och jag tänker självsäkert: "äsch vadå? att flytta grejer från en lägenhet till en annan och så, det tar väl ett par timmar. vi blir klara till kl fyra". nej, det blev vi inte. kl är snart två på natten och jag kom hem för typ fyrtio minuter sen. och grejen var inte den att vi var lata och allmänt dåliga på att flytta, tvärtom - vi var bäst. så bra att vi hann med en lunch på ikea dessutom. där köpte vi också en tekanna, en helig tekanna som symboliserar vår samboness. sen drack vi te. men nu är allt klart i alla fall! typ.

höst/vinter

det är så jävla mycket vinter nu. det är snö och snorkallt, det är vintertid, det övas på julsånger i skolan. det luktar också lite jul i linköping, vet inte varför. det doftar bara lite jul helt enkelt, särskilt runt trädgårdstorget. fast nu är det höstlov och det är väl typ det ända som inte är direkt kopplat till vintermånaderna. men fort går det.

ol' cimon

det här är ju bara jättesjukt. en snubbe i ett avsnitt i åttonde säsongen av supernatural. kom inte och säg att det inte är likt, då är man oskön

jävla rubrikhelvete

nu var det ett tag sen sist, det bara blir så. i alla fall, idag är det onsdag och det är den 24e oktober och det är kolsvart ute. hösten är skitfin och så, men jag har ändå lite svårt för den här mörka perioden mellan tidig höst och fram tills alla julstjärnor, julstakar och ytterbelysning kommer fram. plus att då dricker man mycket glögg också och det lyser upp vilken mörk vardag som helst. men än så länge är vi inte vid den där mysimysimysitiden innan jul, utan nu är det typiskt mycket oktober.
 
och vad gör jag just nu? jag käkar satsumas (åt just upp min elfte för dagen, så himla jättegott ju), youtubar korvas, skriver engelska, lyssnar på gospel och sådana grejer. rätt okej ändå.
 
imorgon är det inga lektioner, utan en hel dag med pa-kämp väntas mig och jill.
det var allt för detta inlägg. tack för mig.
hörs

kom på en till sjukt najs sak med den här dagen

det bästa med att ha fest hemma hos sig - PANTEN. älskar att panta. man är snäll mot miljön och man får cash. därför ska jag nu glatt röra mig mot coop med fyra kassar med värdefull pant. wiho

körkort och grejer

om jag skulle fatta mig kort skulle jag säga att denna dag har varit bra. om jag skulle fatta mig lite längre skulle jag skriva att den här dagen har varit jättebra - eng c på ljunkan var inte så himla jobbig idag, jag tog körkort, det var god mat i skolan, vi började med julsångerna på kören, jag åt god mat när jag kom hem, det var inte ens hälften så jobbigt att städa lägenheten efter festen i fredags, andra avsnittet av torka aldrig tårar utan handskar visas ikväll, osv, osv.

bilder eller så hände det inte

det blåser. det regnar. det är kallt och ruggigt. det är lika många blad på marken som på träden. i princip så var gårdagen likadan (undantag för regnet). vad gör jag och emmy då? jo, vi traskar ner till sjön och hoppar i (okej, vadar krampaktigt ut en bit och doppar oss i en millisekund).vi är mycket väl medvetna om att vi är i mitten på oktober, men vad fan, det är aldrig för sent att ta sommarens sista dopp.
 
vill tillägga att jag har bilder, det är bara det att jag väljer att inte lägga upp dem. två blekfisar i bikini i grådaskigt ljus. nej, det skulle inte passa sig.

11e oktober redan, va fan?

min sista höstkonsert väntar om några timmar (två och en halv timme för att vara exakt, ska kämpa med att hålla de jävla strumbyxorna hela fram till dess). det blir nog bra och sentimentalt.

torka aldrig tårar utan handskar, måndagar kl 21.00 på ettan

se det.

ons

jag vill verkligen skriva om något. helst ska det vara något kul och så, så ni kommenterar. men jag har inget på lager. 
 
jaja, nu ska vi kröka. så här såg toste ut när han krökade för några helger sen

mamma och farmor kommer på besök i lägenheten imorgon

JAG SKA STÄDA NU

RSS 2.0