som tabita skulle sagt

anna och jag vet hur man unnar och göttar sig. det var måndagslyx igår. vi köpte en prinsesstårta på ica sen badade vi i vårt blå badkar. idag är det inte samma typ av lyx, det är ju tisdag. men det är fint ändå.
hörs

söndag

idag är det söndag. det betyder att det är måndag imorgon. det betyder i sin tur att det är skola imorgon. jag ser fram emot det. "äru seriös elleeee?" tänker ni nu. "ja." säger jag. jag har varit hemma sjuk och eländig sen i onsdag. gått runt i samma kläder varje dag och luktat illa.  det ska bli kul att vara duschad och känna sig lite fräsh igen, that's all.

snart åker jag tillbaka till kaserngatan och till min sambo. jag tror bestämt att det blir premiär på grey's anatomy, vår suppleant för o.c, ikväll. mm.
hörs

underbart

just i detta nu sitter jag och dör av två anledningar:
1. min förkylning
2. historiauppsatsen. det blir absolut inte bättre av att läsa på facebook och på bloggar om att de har skrivit klart hela skiten eller att de i princip är klara. jag tar det som en hint att jag inte borde vara inloggad på facebook eller besöka andras bloggar för tillfället. tiden rinner iväg.

kom nyss på att jag inte ens borde vara inne på min egen blogg. därför skriver jag nu den sista meningen på detta inlägg och återvänder till uppsatsen.
hörs

om vingarna bär

kämpar. som fan.

om vingarna bär - lilla sällskapet

kung

är nu mer kung på det där med framförhållning. jag har börjat plugga till prov på onsdag och börjat skriva på ett historiaarbete till på fredag. konstig känsla.

vä-hä-hä-ärt

asbra helg. trevlig fredag, trevlig lördag, till och med trevlig söndag. bilder och lite mer utförliga beskrivningar av aktiviteterna kommer. kanske.

nu ska vi fira philip

hörs

nu ska vi fira katta

hörs

har fått nog

...av vintern. jasmin laddade upp en mysimys-video på facebook nyss. och då menar jag mysimys. alltså, MYSIMYS. en massa sommarklipp med skratt och sol och sen lite kite - johnny boy. jag grät. och jag fortsatte gråta när jag kollade på videon några gånger till. blev lite överväldigad bara.

här har ni katarina wolf

katt fyllde 18 igår. hon är snygg. hon är fräsch. cool är hon också. dessutom är hon en av världens bästa vänner.
GRATTIS DU FINA

plugghäst

när det pågår festligheter i lägenheten cyklar jag istället iväg till stadsbiblioteket och pluggar. ingen är mer förvånad än jag själv. möjligen mamma och pappa.
hörs

dagens

läste på elins blogg att det är depressionens dag idag. tur att jag inte läste det förrän nu, nu när dagen snart är slut. om jag hade varit medveten om att det var just den dagen idag hade jag med all säkerhet varit larvigt sorgsen. tyckt synd om mig själv och hela den grejen. säkert helt utan anledning också. men dagen har fan varit rätt bra ändå. lite skola, o.c och tredubbla portioner med spaghetti och köttfärssås med anna. ja, dagen har definitivt varit bra.
hörs

definitionen av smärta

idag, när jag skulle hoppa av cykeln vid skolan, glömde jag för en kort sekund att jag inte cyklade på pappas damcykel utan på pappas herrcykel. det gjorde ont. som fan. gjorde det. ont.

yes

ikväll glömmer jag allt vad studentmat heter. jag ska på fancy middag på frimis med luciorna. jag ska bara lägga in en tvätt först.
hörs

UPDATE: tvättstugan var bokad. jag diskar istället.

oh lord

o.c är äkta hatkärlek. det var det jag ville ha sagt. nu ska jag och min sambo försöka kväva sorgen med sömn. det med rödsprängda, svullna, söndergråtna ögon. godnatt.

söndag

efter massage, lite risgrynsgröt, 16 timmars sömn och lite mer risgrynsgröt är jag nu redo att möta jullovets sista dag.

hemma hos

erik. det var en massa folk hemma hos erik igår kväll. det var värt häng och obligatorisk dans till rage against the machine. det är ren rutin nu för tiden. jag tog en bild igår. den kan ni se nedan. värden själv och sara.
look-a-likes.


.

kollade nyss på victoria secret fashion show. mm. fan. nu går jag och gräver ner mig.

RSS 2.0