pallar inte att det är julis sista dag

nepp

the best halstrade fjällrödingen in sthlm

i lördags tror jag att jag åt det godaste jag någonsin kommer att äta. halstrad fjällröding med dillslungad potatis, vit sparris och gräslökshollandaise. och en grillad citronhalva. dra åt helvete vad god den maten var. och snygg också, maten var jättesnygg. ångrar att jag inte tog någon bild, men jag blev för uppsluppen så fort de ställde ner tallriken framför mig att jag helt enkelt inte kunde tänka på nåt annat. för att få er att förstå känslan, smaken och upplevelsen lite bättre hänvisar jag till how i met your mother, andra avsnittet på fjärde säsongen, "best burger in new york". fast byt ut burgaren mot halstrad fjällröding istället. 

no

okej, det här var ju inte alls kul. jag åker till stockholm på lördag, stannar till måndag och under dessa dagar verkar det som att cimon lundberg tillbringar en weekend någonstans i sverige som inte är stockholm. bitch

18e juli

ölets dag idag, kära vänner! bira, bira, bira, BÄRS, BÄRS, BÄRS. se nu till att fira ordentligt. 

lörsönmån

hejsan. i föregående inlägg var jag väldigt arg, med den ilskan är borta nu. jag har haft annat att tänka på, plus att min syster låtit mig veta att det finns nagellacksthinner. en sådan investering skall göras snarast. annars då? i lördags var mami, papi och jag på brunneby. där åt vi gott och köpte äppelmust som jag genast drack upp så snart jag blivit avsläppt vid lägenheten. därefter bar det in i duschen och sedan till ågatan där vi drack öl. katta bjöd in mig, linnéa, max och jill till sig för att dricka champagne. det gjorde vi. efter att vi tomt våra glöggmuggar på champagne lät ågatan återigen lockande. vi gick dit. öl. sedan hem till katta igen. efterfest och trivial pursuit. morgonpromenad hem.
 
i söndags gjorde jag inte ett dyft så den dagen hoppar vi över. fortsätter med dagens dag. lunch med emma (tog en skitsnygg bild på henne och jag skulle gärna lägga upp bilden nu på en gång, dessvärre har jag precis målat naglarna och sladden till mobilen ligger i väskan. vill inte riskera lacken, lixx). emma är så mysig och snygg. browsade lite på stan tillsammans och sen åkte jag hem. och sen åkte jag hemhem, hem till hovby där jag nu sitter i soffan mätt på tacos. snart ska jag sova. 
 
varsågoda, en helt okej lång sammanfattning över vad jag gjort de senaste dagarna. imorgon funderar jag på att blogga om någonting kul istället. 
godnatt 
 
en ytterst charmerande bild som redan fanns på datorn. 

rage

JAG SKRIVER I CAPS LOCK FÖR JAG VILL PÅVISA HUR ARG JAG ÄR. 
 
IGÅR KÖPTE JAG ETT NAGELLACK. PRECIS SÅ GLAD SOM MAN BLIR NÄR MAN INHANDLAT ETT NYTT FINT NAGELLACK VAR JAG ÄNDA TILLS JAG UPPTÄCKTE ATT NAGELLACKSHELVETET ÄR TORKAT OCH DÄRMED HELT OANVÄNDTBARTFAN
 
dock köpte jag två, och det var bara det ena som var intorkat så jag kan åtminstone trösta mig med det andra. 
 

jättetrevligt

jag är glad för jag har haft en bra dag. dock har jag hunnit ändra den tanken både en och två gånger under dagen. ett exempel är när jag trodde att jag tappat bort mitt leg. då kände jag genast att idag inte alls var något bra. tursamt nog återfanns det i min väska och vips var dagen bra igen och jag var glad. dessutom kollar jag på mamma mia, världens lyckligaste film. det smittar av sig och jag blir bara gladare och gladare.
hörs

true blood S05E05

allt blir bara sjukt. nästa avsnitt nu tack. 

kontraster alltså

målar naglarna och kollar på band of brothers.

har en dålig dag

ömsom huvudvärk och illmående, ömsom sömn hela dagen. jag tror jag blir straffad för att jag inte följde med ut igår. 
 
i torsdags däremot var vi ett gäng på ågatan. bilder jao. torsdagen var också den dag då jag åt glass med fredrik och sara. glassen vi åt var speciell för att a) det var himmelsk pecan och nougat med noisettetopping från bosses och b) det var en avskedsglass för fredrik som lämnar linköping för olso. jag tog en bild på dom också. det var dock med engångskameran så den bilden får helt enkelt vänta lite med att bli visad. 

nkpg är ju riktigt trevligt

ja, det var det verkligen. det fanns massor med fina hus att titta på och parker med dyra blomsterarrangemang att gå igenom. dessutom fanns ju också lilla sällskapet tillgängligt att lyssna på. fett bra. solsken och grejer var det ju också. nkpg levererar och dit ska vi åka igen åtminstone en gång till i sommar, det har jill och jag bestämt. det är sagt och det ska bli gjort. linköping är ju uppenbarligen inte mycket att ha till sommarstad. 
 
för övrigt, jag tog ett par bilder. tror jag ska lägga upp dom imorgon. eller så sparar jag dom till ett annat tillfälle. i vilket ska jag inte visa dom nu. nu ska jag sova. 
god natt, puss och kram

fint

nej, det blir inte linköping ikväll. inte när det bjuds på lilla sällskapet i norrköping. woop
hörs

tredje juli

det bär in till linköping igen. körlektion och städning av lägenheten är det som är planerat. sen får vi se.
hörs kanske

på tal om naglar

kan ni föreställa er smärtan som jag kände när jag tittade på mina naglar och detta var vad jag såg? min lilla manikyr som jag hade fixat tidigare under dagen kunde man inte se röken av efter att jag hade slitit bort gräs från en maskin. fast å andra sidan betydde ju det att jag faktiskt var tvungen att måla om mina naglar och det är ju alltid en fröjd. önskar att jag hade typ 20 naglar att måla, tio är alldeles för lite. och tånaglar räknas inte som naglar. 

det var öl igår

för att berätta vad jag gjorde igår hänvisar jag till rubriken. det var en varm kväll och det var ågatan och det var människor. på bilderna ser ni dock bara olof och fredrik, ingen annan tycktes fastna på bild igår. skitsamma, det var en fin kväll. 

RSS 2.0