@ balkongen, kaserngatan 39

24 fucking grader. och lite varmare blev det till och med. negligera med fördel smutsen på fönstret för att lättare kunna njuta av bilden. yes yes yes.

trivs

jag tror att jag trivs med det allra mesta just nu. särskilt det där med att jag är myndig nu för tiden. har bara ångest ibland.

hjärta


it's time

jag tror bestämt att det är dags att kapa av håret snart igen. ungefär som det var i somras. ska höra efter om mamma har tid imorgon.

en liten reminder

detta är ett tidsinställt inlägg. det är skrivet kl 22.37 den 29e februari. det är en påminelse till mig själv att jag ska gå till den där lilla syateljén på djurgårdsgatan idag (torsdag 8e mars) och hämta mina (förhoppningsvis) lagade byxor. 120 pix ska jag ge för att få tillbaka dem. ja, jag läser min egen blogg. yes, yes.

dunno

kom nyss på att det händer en väldans massa grejer nu framöver. lite jobbigt mycket. har ingen tid. tack och lov återfann jag min kalender idag. min värld var på bristningsgränsen utan den. tack och lov.

vet inte om jag orkar att ta tag i allt nu, men jag ska ge det ett försök.
hörs

ISA

idag är det den sjätte mars vilket betyder att min kusin och f.d sambo fyller 20 idag! och isa, jag saknar dig när du bor långt där borta i norge. faktiskt. hehe.

JASMIN


idag är det den sjätte mars vilket betyder att en av mina allra bästa vänner fyllde 18 för exakt åtta dagar sen. helt jävla otroligt. ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh, vad jag tycker om dig. PUSS

med en enkel tulipan upppå bemärkelseda'n, jag har den äran, jag har den äran att gratulera

nu har jag suttit ett bra tag och försökt skriva en liten fin text om cimon, men det är helt omöjligt utan att låta som enobehaglig stalker. därför säger jag nu bara såhär: du är fett snygg och grattis på födelsedagen! (...my love)

återigen, dibs



dibs


hej

jag har inte något av intresse att dela med mig av till er just nu. jag ville bara informera er om läget.
hörs.

eller jo, ni kan få en lista över lite bra saker just nu.

bra-saker-just-nu-listan
-åke-provet är gjort
-åke-provet gick bra
-det är vår
-jag slutar kl 9 imorgon
-imorgon är det fredag
-i övermorgon är det lördag
-det finns chokladmuffins i frysen


RSS 2.0