igår kväll

det var trevligt igår. sängdans (och all annan typ av dans förövrigt) till otillfredställande låg musik, bokbål, kall köksbastu och en massa människor.

hej kompisar

lämnar min soffa, min dator och the sims här på landet och beger mig snart mot lite gemytligheter och festligheter på kaserngatan 39.
hörs

god jul

och gott nytt år

det är som det ska vara

julgranen är funnen, huggen, hemsläpad, tinad, torkad, placerad, klädd och tittad på. julkänslan växer och växer. och växer lite till. stadigt. stabilt. nice.

i bokstavsordning

alexander, anna, björn, danne, emma, erik, gabbe, jasmin, jill, katta, lin, mathias, max, pontus och jag. det var tisdagshäng hos danne och emma. det var mysigt. dit drog vi strax efter den sista julkonserten.
hade jag varit piggare på julavslutningen dagen efter om jag inte varit på tisdagshäng och istället sovit? ja, troligtvis.
hade jag ångrat om jag istället hade åkt hem och sovit och missat allt trevligt och alla fina människor? ja, troligtvis.

och förresten, imorgon är det julafton

grandios julkonsert

bilderna är av sämst kvalité, jag vet. dock är mina vänner så snygga så det blir genast värt att kolla på alla bilder i alla fall. njuuuut


emma

emma är här och lyser fred på jorden.
glädjen är stor, shnadi-shnaa shnadi shnadi shnadi

hur det ligger till

hej kompisar. under de senaste två veckorna har jag vid oräkneliga tillfällen tänkt "fan vad nice/trevligt/mysigt/kul, det här kan jag blogga om! så bra." men allt sket sig. jag bloggade ingenting. sorry.

nu har jag suttit i en timma och tio minuter och kämpat med det här inlägget. det blev kort, jag vet, men för några minuter sen var det skitlångt. jag skrev om en massa trevliga grejer som har hänt, laddade till och med upp lite bilder och sånt. men jag ångrade mig
hörs

i arla morgonstund

nej, det är fan inte i arla morgonstund. det är natt, klockan är 04.02. och nu är jag uppe.
damn you, lucia.

now this is just fucked up

jag har fortfarande inte sett breaking dawn part 1.

estetkorridoren


okej, den sista bilden är inte tagen i korridoren, men ändå. ni vet, esteter.

soft

något som är jävligt soft är att sjunga fyra fem julsånger på platå och sedan få äta jobbigt mycket mat av deras julbord samt dessertbuffé och dessutom få ett antal fribiljetter för lite senare bruk. japp, det var min torsdagskväll. och det blir min nästa torsdagskväll också. soft

@ lnkg slott

de senaste kvällarna har varit förträffliga. kvällens kväll har fortsatt lite i samma bana. o.c, spagetti och köttfärssås och chill i kungens säng med ett par tärnor och en lucia.


united once again gånger två



fredagskvällen: candy girlz och sussypussy! jasmin, lin och jag kökshängde och mös, jag svepte en flaska glögg helt själv på lite drygt en timme och sånt. precis så som det var för ett år sedan. efter kökshänget mös vi vidare på skylten. sen gick vi hem och sov. ja, gårdagens kväll var fin.


lördagskvällen: garderobert befann sig i sverige! det var en kortvisit i linköping för robban så det var galej hos clara med anna, jossan, frida och annat folk. och robban då. nu dröjer det ända till maj tills han kommer hem igen. (en liten parentes bara, när robban kommer hem igen är jag myndig. galej)

definitionen av missnöje

idag gick jag in för att baka en kladdkaka. världens godaste kladdkaka. jag hittade en kladdkakeblogg och där fann jag ett mycket lovande kladdkakerecept. nedan kan ni läsa några av recensionerna.

-Så god och fyllig, chokladsmaken går igenom mina smaklökar och gåshuden framkallas.

-Världens godaste kladdkaka :D

-"Did I tell you that I love you? Did I tell you that I need you so?" Oh, kärleksförklaring till en underbar kaka!

-sjuuuuuukt kladdig. jäääääääääääääätte god. och sjuuuuuuukt kladdig. jag gillade ströbrödet väldigt mycket är som en kladdig och våt dröm.

-OOOOOOOOOOH NICEEEEEEEEEEEE CAAAAAAKEEEEEEEE BIATCHES!!!<3<3<3 TRY IT!!!!!<333333333333

-Underbart gudomlig kladdkaka, mina smaklökar smälter bort och jag drömmer mig bort till en annan värld!

-Den ljuvligaste kakan min mun nånsin smakat på, det var nästan så jag en orgasm skulle få. Den är värd att baka, för det är en sensuell kaka.

jag blev glad och tänkte att det här nästan verkade för bra för att vara sant. det var det också. kladdkakan var helt okej. punkt.

RSS 2.0