nionde augusti

ígår kväll vid råsebro. idag är jag ledig och imorgon har jag kvällspasset så ikväll är det fest.
hörs
 

knäppsvik


some day one day

jag kan meddela att jag har överlevt helveteshelgen. delade turer + hetta + utebliven sömn pga hetta. och träningsvärk har jag också eftersom det var ganska kämpigt att (försöka) åka wakeboard.
 
efter mitt sista jobbpass för helgen veckan igår kväll åkte jag hem till katt. där befann sig jill, ellie och aris. vi spelade Med Andra Ord, hängde och åt lite marabou frukt och mandel. det var precis lika trevligt som det låter. idag åkte vi i omgångar hit till hovby, hängde på bryggan och åkte ring. aris blev också typ attackerad av tjurarna, men han mår bra. 
 
som sagt, jag överlevde helveteshelgen men imorgon ska jag jobba igen. bara fyra timmar dock. men det är fyra timmar som göra att jag inte ganska hänga på platens med mina vänner ikväll efter som jag börjar klockan sju. den här sommaren har varit rätt så annorlunda i jämförelse med de senaste. främst tänker jag på att jag inte hängt något på ågb. sommaren -12 gjorde vi i princip inget annat (tillhörande efterfest på kasernis med prinskorv i tortillabröd, whoppers och house of wax, men senast jag hängde på ågatan var studenten. två månader nästan, tjena tjena. 
här en bild från i onsdags hemma hos emma. vad som pågår är lite oklart, men de är mycket möjligt att det är ett uppspel av jesu födelse. 
 
hörs
 

RSS 2.0