lägger allt åt sidan ett tag

och fokuserar istället på katta. hon kommer snart hit med godis och film. jag står för säng, täcken samt kuddar.
 
jag orkar verkligen inte med något annat än det
hörs

classic

måndagar är världens längsta dag, men ändå kom jag hem i tron på att jag skulle ha världens mest effektiva eftermiddag innehållande plugg och piano. tji fick jag. efter att ha smällt i mig ett antal satsumas skulle jag ta en liten oskyldig powernap. detta var rätt korkat av mig eftersom jag inte kan powernappa och detta är jag mycket väl medveten om. denna tupplur, liksom alla de andra, blev lång. ett par timmar ba "svosch". folk säger att tiden går fort när man har roligt, jag säger att tiden går fort när man sover. jag vaknade nyss, lagom förvirrad. och nu ska jag gå och lägga mig igen. 
hörs

two minutes in heaven is better than one minute in heaven

för att göra det enkelt för min utmattade tröttishjärna skriver jag detta inlägg om veckan som gått i listform.
 
- skoskav 
-supernatural
-projektarbete
-långlunch
-förkrök på tu man hand med emma
-öl
-målat naglarna (har inte använt nagellack sen mitten av augusti. nu känner jag mig som mig själv igen)
-hejdånuåkervifest för anna och linnea
-höstens första pianolektion med ebba
 
rubriken har väl inte direkt någonting med någonting att göra, det är bara extremt sant. 
puss och kram

nya skor har jag köpt


 

måndag och det

en aslång måndag har nu kommit till ändå. en regnskur, två timmar eng c på ljunkan, nutida konst, svenska, tre timmar kör, fika, snabbmakaroner och en hel del annat har dagen bjudit på. avslutningvis blev det en film hos erik. field of dreams. jättekonstig med tanke på att den handlar om baseballspelande spöken, men också jättebra med tanke på att den handlar om just basebollspelande spöken. 

en liten kvällsspya

för cirkus tjugo minuter sedan gjorde jag något som definitivt hamnar på min värsta-upplevelsen-någonsin-lista. råkade ta tvål på tandborsten istället för tandkräm

extremt fulsnygga och jag vill ha dem


freddie for a day

katta kallas inte psyko-katta utan anledning, hon är ett fanatiskt queenfan. igår kväll samlade hon därför ett gäng hos sig för att fira freddies födelsedag. detta är tydligen ett fenomen och kallas freddie-for-a-day-party. grundtanken är att man ska se ut som freddie, fira hans födelsedag och samla in pengar till mercury phoenix trust mot aids. och vi valde också att kröka lite. sagt och gjort. en freddie-for-a-day-party-box hade katta skickat efter någonstans ifrån som innehöll det mesta som kunde tänkas behövas för att kvällen skulle bli najs. mustascher, ballonger, födelsedagskort, rubbet. 
 
att se ut som freddie mercury är något man borde göra lite oftare. dock skulle jag i sådant fall investera i en ny mustasch - den som ingick i den där boxen gav skavsår i näsan. fast snygg var den, kolla ba på bilderna





typiskt fulasnygga hela bunten var vi när vi sjöng happy birthday, körde queen-quiz, åt tårta och sånt. ett par omgångar av "jag har aldrig" var rätt självklart att vi skulle hinna med också. överlag var det alltså najs

ikväll festar vi i mustasch

vi hörs imorgon eller nåt. jag ska som sagt festa i mustasch nu

02.23

klockan är alldeles för mycket och jag skulle inte kunna vara piggare. det är skolfoto imorgon och om jag inte somnar snart kommer inte ens concealern från make up store täcka de mörka ringarna under ögonen. måste göra mitt bästa för att försöka somna. eller snart i alla fall. ska bara få i mig den varma chokladen och knäckemackan med krusgubbsmarmelad. 

såhär kommer jag kanske se ut imorgon. och ja, det är jag som redigerat. i paint. alldeles nyss. det var kul

tisdag

idag känns allt lite bättre. dessutom blir det ju inte direkt värre av att äta nudlar och kolla på lorax, (underskattad mat och världens mysigaste film). vädret är helt okej, skolan är rätt skön den med. 
 
ladda ner, hyr den, köp den - gör vad fan du vill bara du ser den. loraxxxx

det mesta är fortfarande sämst

.

RSS 2.0