nr 9

klicka här
tack

världens sötaste pumpa

linnea. söt är vad hon är.
det var nog det jag hade att säga för tillfället.. japp, det var allt.
hörs

nej, inte skylten

ljög visst lite igår. det blev inte alls mys på skylten. det blev inte skylten överhuvudtaget. men mys lyckades vi kirra i alla fall.

skylten

kom till skylten ikväll. det är mys på gång där

wooooooooooooooooooho

god afton. det händer en massa roliga grejer hela tiden. det händer så mycket festligheter att jag inte ens hinner blogga. åke-prov imorgon bara ett exempel.
vi hörs så småningom när jag har koll på läget.
såatteeh. hörs

ha det fint nu, robban och calle. ta hand om er. dö inte. ta hand om annas solglasögon också. vi ses i maj

bilder från hultan, där allt började

o.c

anna och jag påbörjade vårt o.c-beroende igår kväll. vi ska fortsätta med ett avsnitt nu. eller två. eller tre. eller fyra. eller.. yeah, you see where this is going.
hörs

det är en sån här dag också


det är en sån dag idag


just like katta said

när man är hemma på hovby har man tid att tänka. och det är väl det jag har gjort i princip. tänkt och ätit clementiner. det jag har kommit fram till under mitt tänkade i alla fall är att jag vill att mitt liv ska va som den här låten. jag har ingen aning om vad det innebära men jag har en känsla av att det skulle vara väldigt bra. mysigt liksom

je t'aime moi non plus - serge gainsbourg, jane birkin


eiffeltorn och baguette

mm, händer då? här, där jag befinner mig, händer det ingenting. absolut ingenting. lite dött sådär. tyst och lugnt skulle väl vissa kalla det, det är väl en smaksak antar jag. jag är alltså i kisa, för er som inte kopplade.

hur som haver, nu ska jag återgå till röj och till fransk musik, som den här t.ex

afro

igår var det afrokonsert. och det var glitterspray (glitterensemblen, hallå?). och det var kul. sen det var premiärrep med linköpingsluciorna. det var glitter då också. åtminstone från min sida. de andra luciorna glittrade ingenting




O.B.S. copyright elin johansson
hörs

pepp

scandic city och ekholmen city,  det var där jag hängde ikväll. jag och tio andra luciakandidater. och så föräldrar och kampanjledare. ( vi kollade ut kläder inför fotografering för corren på torsdag i gamla linköping. kom förbi och säg hej, vet ja! eller nej förresten, gör inte det. men i alla fall, det var rätt chill liksom. de kommande veckorna däremot, inte riktigt lika chill. mitt liv kommer troligtsvis kollapsa. jag kommer få syrebrist och hjärtklappning av all stress. jag kommer inte hinna träffa mina vänner eller familj. de kommer glömma bort mig och jag kommer dö ensam. men det blir kul. jag är pepp.
mitt mission inför hösten:  lära mig att sova med öppna ögon

eller?

det händer allt för mycket nu. konserter, plugg, lucia och plugg ska samverka i perfekt symbios. och inte nog med det, anna och jag har bestämt oss för att bli beroende av O.C. vi hypa det till döds. bra va?

jo, men det där med symbiosen, det kirrar jag.
pffht.

sista natten med gänget

typ.

hoppla

helt plötsligt är jag en av linköpings luciakandidater 2011.
hoppla, som sagt

eeeeeh

hur bloggar man? vad skriver man liksom?

yeah, you wish

pluggar arl. typ

godnatt

mycket på gång och bloggen kommer i kläm.
sorry

RSS 2.0