förfest/hemma-spa


jag, 2008


thnx

jag har fått kommentarer här på bloggen! folk har kommenterat mina inlägg! det var en evighet sedan jag fick en kommentar senast, men nu ba BOOM. jag blir lite rörd. snälla, sluta inte.
tack på förhand.

and then they lived happily ever after

kollade på titanic igår med katta och linnea. ångrar mig. varje gång jag sett filmen tror jag inte att jag någonsin kommer kunna återhämta mig (varken psykiskt eller fysikt, (uttorkning efter att ha fällt för många tårar är allvarligt)), men jag lyckas alltid rycka upp mig igen. men denna gång är det fan kritiskt. är tom liksom. jag fick mig själv att börja gråta när jag spelade temat på pianot, och då lät det inte ens bra. ångrar så förbannat att jag inte följde min instinkt att gå ut ur biosalongen precis efter den här scenens slut:

Rose: "When this ship docks, I'm getting of whit you."
Jack: "This is crazy."
Rose: "I know! It doesn't make any sense. That's why I trust it."

Sen ler de, kysser varandra och sen är allting bra. the end. då hade vi sluppit allt det sorliga, alla tårar och "He exists now, only in my memory" och det.

fanfanfan. måste tänka på något annat.
hörs

jättegärna


24e april och det är fortfarande kallt. inte jättekallt, men det är fan inte varmt


sitter på balkongen med vinterjackan och låtsas att det är sommar. kollar ner på små skyddlösa gullvivor och tänker att jag vill äta upp dem. men jag tror inte jag ska göra det, bor ju i stan liksom. man vet aldrig vad den kan vara för farligheter på bladen. om jag hade varit hemma på landet hade små blommorna redan legat i min mage. på de blommorna är det bara naturlig grejer, som typ rådjurskiss och snigelslem. det är jättegott med gullvivor.

t

dricker te. tesorten är rätt äcklig egentligen, men den röda färgen är fin så jag dricker ändå.

måndag

öppnar lite enkelt med att säga att det varit en bra dag. efter en historialektion var skoldagen slut och vi drog ner på stan för att kika på en hel del fina grejer. espresse house hann vi också med. sen kom jag hem och här sitter jag nu. avslutar härmed inlägget för att fortsätta äta pad thai, kolla på sagan om ringen och måla naglarna lila.
hörs

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!


'ello

fortsätter bloggandet i lite titanic-anda. inatt drömde jag att jag var med på titanic. fast det var samtidigt jordens undergång, lite 21-december-2012 sådär. allt utspelade sig på vår ladugårdsplan här hemma. jätteobehagligt. av just den anledningen har hela dagen varit lite jobbig. annars då? just nu tittar jag på shutter island och ber till gud att jag aldrig vill bli psykiskt störd.
hörs

titanic

gråter till youtubeklipp och håller en tyst minut

om ett halvår kanske jag har råd med dem. fan


knockin' ringin' tappin'

blev helt plötsligt lite mer vuxen. var på banken och fixade säkerhetsdosa. betalde nyss avgift till körskolan via den också. oj oj oj, det går fort fram.

p.s imorgon gigar izzy på lorient! komsikomsikomkom!!

attic

vår vind är faktiskt riktigt trevlig, den är bara lite läskig. det finns en himla massa tjusigt där uppe. brukar hänga där ibland, titta på kläder och diverse föremål. tröttnar typ aldrig på det.




påsk och det

hejsan allesammans. jag har haft ett par riktigt bra dagar. nästan så pass bra att jag skiter lite i att det är snö ute.(fast det gör jag inte alls det, jag hatar det.) i fredags till exempel, då var jag ledig, och åt trerätters med kusinerna och respektive familjer. alla fyra hovbyflickorna var hemma på gården samtidigt för en gångs skull, något som händer sorgligt sällan.

en annan riktigt bra dag, det var igår. jillepill är äntligen arton och det skulle såklart firas. först en lyckad överraskningstillställning på framnäs med trevligheter och gottigheter. sedan testade vi på wärdshuset i kisa där festen fortsatte. för 150 kr fick man komma in och dansa till irländsk musik. eller max fick tillslut inte dansa mer för vakterna, han var tvungen att gå. festen fortsatte hos johan och malin och den fortsatte så sent att det blev tidigt. stämsång var temat på efterfesten och lätt att jag, jasmin, anna, eva, henrik och tobbe levde upp till det. sex röster i perfekt samklang. det var så berusande vackert att tårar föll, osv osv osv. sedan sov jag och jasmin. det var värt.

och just det, det är ju påsk också. jag har ätit påskgodis och druckit påskmusk vilket är förträffligt.

längtar så jävla mycket

TRUE BLOOD. i juni är det dags igen. femte säsongen släpps. återigen kommer mitt sociala liv och allt sånt gå i graven, men det är det nog värt. jag dö-hö-hö-hör.

RSS 2.0