oj

sämst dag

chillar/pillar

åt en majskolv nyss. gott och så var det ju, men nu ångrar jag mig lite. det sitter majs mellan tänderna. pillar som fan, annars gör jag ingenting.
 
ikväll däremot ska jag dricka en öl (en, alltså) på ågatan. fredrik är i stan på en kort visit och då kan man unna i sig en öl (en, alltså), trots att det är torsdag och trots att morgondagen är en cpviktig dag.
 
nej, nu ska majsen ut ur min mun
hörs

convivial

har världens trevligaste granne. anna var här en stund under kvällen. drack lite vin på balkongen och sånt. grannen, en kvinna på cirkus 60 år, går ut på sin balkong. vi bjuder över henne till oss på lite vin, hon tackar och strax därefter kommer hon. anna-lena heter hon, ungdomlig och pratglad. typsikt trevlig granne. detta innebär att jag kanske kan få lite sällskap nu när jag bor själv och allt. score

found 'em


wait what

det är löjligt kul att städa. diskborsten, dammsugaren, trasan, moppen och inte minst såpan är jag nu mer kompis med. vet inte vad som hänt, det är bara så jävla kul. kvällens projekt var badrumskåpen.
 
ps, mamma, det är bara lägenheten som är najs att städa. rummet där hemma är inte samma sak

hade helt glömt bort den här

 

28e augusti var det va?

varför är det snorkallt? om jag inte är helt ute och cyklar skulle jag vilja påstå att det fortfarande är augusti. hösten skulle kunna vänta lite till bara. tiden går mycket fortare än vad jag är okej med. om hösten blir rikigt solig så kan jag välkomna den med lite öppnare armar. då kan jag fortsätta använda mina solglasögon, känner mig inte klar med dom. ni ser dom på bilden. där ser ni också mig och mitt kök. 

lol

och så började jag inte 8.10 utan 12.55. 
 
förresten, såg säsongsfinalen av true blood igår. innan förkröket samlades vi (jag, jill, emma, rickard, anna och linnea (linnea har dock aldrig kollat på true blood men hon var med i alla fal)) hemma hos katta. ihoptryckta i hennes säng såg vi hur avsnittet kukade ur mer och mer. wierd avsnitt. men najs. fast mest wierd. och najs. cliffhangern var precis lika irriterande jobbig som alltid, ingen överraskning direkt. nu är det ju bara typ 10 månader kvar till nästa säsong.  no biggie. 

pros and cons

tanken var måndagsklubben, men huvudvärken slog till så därför sitter jag nu i mitt kök. för att se över mitt val att hoppa utgången ikväll ska jag nu skriva en lista.
 
+huvudet säger woho
+plånboken säger jippi
+susanna som börjar 8.10 imorgon säger wiiiii
 
-susanna som missar sin första och sista måndagsklubben för sommaren säger buu
-susanna som vill umgås med sina vänner säger snyft
-susanna som nu är klarvaken säger grrrrr
-susanna som vill fira lisa som fyllt 18 säger fy
 
inser nu att jag nog gjorde fel i att gå hem. tre pros och fyra cons är ett ganska övertygande resultat. 
 
skit. godnatt
 

grubblar på livet och döden, men snubblar på sängen och dig

så jävla otrolig ted gärdestad är. söndagen innan skolan började tog jag med mig en gammal cd med den fina finingen till lägenheten. jag vaknar till hans musik, äter till den, duschar, diskar, dansar, går och lägger mig medan han sjunger för mig. oftast sjunger (alternativt skriker) jag med honom. just idag är "öppna din himmel" min favvolåt. repeatrepeatrepeat.
 
kolla bara hur fin gullisen är. han har nåt speciellt. skulle nog inte kalla det sex appeal, mer gullesnuttigull appeal. 
 

det är onsdag och nollningen fortskrider

och fan så kul det är. 

uh alle alle ah rikitiki tanga ah smushie smushie smushie ah pulli pulli pulli aaaaaahleaaaahleallealleah...

...hej. alltså, hur fina är våra nollor? jättefina. bilder finns, men mobilsladden vill inte föra över mina bilder. den kan gå och dö. eller det har den ju redan gjort, typ. anyway, nollorna är duktiga, klassen är lika mysig som vanligt och de andra vänner på skolan är rätt fina de med. vädret är fint, lägenheten är städad, min cykel är numer tillgänglig, jag har köpt en nollningstischa som bara väntar på att bli skriven på. mätt och belåten är jag också. det är najs
hörs

IT IS ON

nollningen och mitt sista år på folkunga alltså. nu är jag så trött så jag dör. berättar mer typ imorgon eller något. 

slutt

nycklarna fanns inte hos polisen i norrköping. misströstade ett litet tag. glad blev jag dock dagen efter när jag återigen ringde till östgotapendelns hittegodsavdelning. en vänlig kvinna sa att mina nycklar verkade finnas i mjölby. jippi, tänkte jag och så fort toste och nils åkt hem tog jag tåget till mjölby. sen åkte jag tillbaka till linköping. det var inte mina nycklar. men nu är det fan slut med letandet. så att ni vet.
 
tror förresten att jag ska börja blogga om roliga saker snart igen. 
hörs
 

det blir kul!

idag ska jag åka från kisa till linköping, från linköping till norrköping, gå till polisen där och kolla efter mina nycklar, åka från norrköping till linköping och sen ha teorilektion på körskolan. och så ska jag läsa hemsöborna.
det blir kul

det var min namnsdag igår

och inte en enda jävel sa grattis. jag påminde till och med om det i fredags. kul

.

kan inte sluta panika.

.

jag får pani-i-i-i-i-i-i-ik.

och vet ni? vet ni? vet ni?

filade ner mina naglar idag. det känns som jag klippt av alla mina fingrar på hälften vilket känns lite obehagligt, men på bonussidan kan jag nu skriva normalt på datorn och spela piano igen. 

johannelund ågb kaserngatan

som så många gånger förr var det häng på ågatan igår kväll, rätt rutinmässigt egentligen men det betyder inte att det inte var trevligt. tvärtom, det var en fett bra kväll. dessutom började vi kvällen bra med förkrök i johannelund hos jill, vars balkong vi hängt på alldeles för lite denna sommar. skitsnack och wild dances. efter johannelund och efter ågb bjöds det på efterfest. hos mig. även det har kommit att bli rätt rutinmässigt under den senaste tiden. prinskorv i tortillabröd, house of wax och sängar gjorde efterfesten. 
och jill! vad hände med min öl? den öl som jag köpte, tog en klunk av, ställde på bordet, bad dig att vakta medan jag gick iväg en sväng? när jag kom tillbaka var både du och ölen borta punkt punkt punkt

varsågod att titta

lite bad, lite ågatan, lite öl, lite champagne i pappmuggar, lite stockholm, lite förfest, lite efterfestlite... ah. 

ångest, längtan och anna

senast jag skrev pallade jag inte att det var sista dagen i juli, och jag pallar ta mig fan inte att det är tredje augusti idag. fast ändå gör jag det. fast ändå inte. ni vet. det är inte så långt kvar till min sista skolstart någonsin, till nollning, till vänner, till höstkläder och rutiner. skrattar och gråter på samma gång när jag tänker på det där. ja, jäklar.
 
förresten, anna var hemma hos mig igår, käkade lite färsk aborre och kollade lite true blood.
så här såg hon ut:
 

RSS 2.0