måndag

dagen är snart till ända och jag och min sambo lyxar till det med hemmagjord pizza och tända ljus. japp, så mysigt har vi det.
hörs

tjena, tja och läget

hej kompisar. mitt liv på kaserngatan, folkunga och kulturskolan rullar på. jag skulle bara säga det så ni vet hur läget är. godnatt.
förresten, bilden är från när jag hade finbesök i lägenheten för några helger sen. såå.. nu vet ni det också.

det där med produktivitet/effektivitet

diskar, kollar på anders och måns, äter kladdkaka, städar, duschar onödligt länge, tvättar, kollar på HIMYM, bäddar, lockar håret, plattar håret, spelar alfapet med mig själv osv. en jävligt produktiv kväll kort sagt. tyvärr har jag varit oproduktiv på just den punkt där jag egentligen borde varit produktiv. jag gör allt för att undvika arl-böckerna. nyss satt jag till och med och googlade på skillnaden mellan produktivitet och effektivitet. jag kom inte fram till nåt.
hörs

lör 19/11 - en typiskt ineffektiv dag

saker som jag hade tänkt att göra:
-plugga matte
-plugga arl
-skriva lite på historiauppsatsen
-spela piano
-städa rummet
-baka kladdkaka
-öva på luciastämmor

saker som jag gjort:
-...?

saker som jag ska göra:
-kolla på O.C med anna
-träffa wilhelm
-inbilla mig att jag ska/hinner/kan göra allt som står på "tänkt-att-göra"-listan imorgon och därmed dämpa mina skuldkänslor litegrann

lin

idag tog jag kort på lin. det skulle blivit fler, men till slut ville hon inte vara med mer. det är det ni ser på sista bilden.

onsdag

sumpade chansen till att få mvg på svenskprovet för att jag var tvungen att springa iväg och spy. tjoho

what it's like @ kaserngatan

vi har månförljusnelse här, det ni.
förresten, det är inte mitt ord. det är annas påhitt, det där med månförljusnelse.
hursomhelst så är det lite fint. och lite mystiskt typ.
och ja, jag bloggar bara för att jag inte vill plugga.

kom på en grej som gjorde min helg lite mindre värd

min cykel blev stulen. fy så tarvligt gjort

trevligt och fett

fredags: gig på l'orient. det var trevligt och fett.
lördags: häng hos jillepill. det var också trevligt och fett. det var mest balkonghäng och dansdansdanshäng men det hanns också med lite badrumshäng för vissa.
söndags: konsert med triple and touch. även det var trevligt och fett. det har varit oerhört kämpigt med alla de där repen inför konserten, men nu är det liksom.. check. nu är det över. skönt. och det var ju inte direkt så att man gick tomhänt därifrån. man fick lite livsglädje och en t-shirt på köpet

en stressig (men bra) helg som resulterar i huvudvärk som resulterar i sjukanmälning från skolan som resulterar i lite ensamtid i lägenheten som resulterar i ett blogginlägg. bra va?

komsi komsi komsi

l'orient på fredag!

gejmers

här satt jill och jag igår. hela dagen, i princip. jill satt på den lilla stolen och jag satt bredvid på en kudde. vi tog dock en liten paus från datorn, vi tänkte att det skulle vara nyttigt att komma ifrån den ett tag, så vi tog en bit kaka och tittade på teve istället.  förresten, detta är ett gaming-room, om det var några som inte insåg detta. det slängde vi ihop, bara sådär liksom. vi började med myulk, ett riktigt fett spel. ett typiskt bonnunge-spel. arla står som producent. lite jobbigt bara att det hela laggade ihop precis, och då menar jag precis, när vi skulle döda slymmer och rädda mjölkgården öppanäng. vi hade hittat skärbrännaren och allt. typiskt. sen spelade vi sims 2. det var också fett.

anna och max kom förbi lite senare. de var inte alls imponerade av vårt gaming-room. jättemärkligt.

zelda

ångesten har nu slutat att eskalera. det är peppen som tar över istället. jag ska spela zelda hos sally.
PEPP

ångesten smyger sig på


lnkg

häng med erik, linn, sara, fredrik och isac. vi spelade alfapet. på riktigt

nkpg

nkpg under dagen. vi blev en inspelning rikare. vi blev dessutom en p-bot rikare. vi blev 400 kronor fattigare på dirren

RSS 2.0