saga dag II. snart börjar repet

 

fast

det där med att sätta sig ner är ett märkligt fenomen. jag och karin har suttit samma plats i d'art i ungefär två timmar nu. hela den senaste timmen har i princip varit ett misslyckat försök att ta sig upp. vi har slutat och jag är kissnödig. det går bara inte att resa sig upp. 
 
hjälp oss.

i am eighteen going on nineteen

nu är jag snart inte arton längre. det är inte ens en timme kvar innan jag är nitton. vet inte hur jag känner inför det, arton har ju varit så jävla fett. jag fattar ingenting. 
 
för övrigt, ellie tipsade om en sköning på instagram, nämligen dagensdubbelhaka. ett litet tips bara, kolla in. 
hörs

just nu


amen det är lite vår då/amen det är lite kung då


hundra

hundra fucking dagar kvar tilll studenten. hundra fucking dagar. fucking fuck. lite så känns det. det är inte något som är uppdelat i bra eller dåligt, bara himla galet. att fira att det inte är så himla långt kvar kanske vore på sin plats, men så blir det inte för mig, jag mår lite konstigt liksom. det känns som om en halvstor månniska sitter på min bröstkorg dygnet runt och hindrar mig från att andas. irriterande. så nu känner jag mig ensam i min väntan på att katta, jill och ellie ska komma hem från hundrafesten. dom är bäst.
 
trion på bilden är också bäst eftersom vi äntligen, äntligen, äntligen är klara med världes jobbigaste kurs någonsin: engelska c. har jag nämnt någon gång innan hur hemsk den var? alltså, måndagmornar och fredageftermiddar, på ljunkan med jobbiga susan. men det är över nu. tack och hej
hörs

varsågoda, en mycket söt, men också mycket liten gif


RSS 2.0