imorgon är det nationella i svenska och jag prokrastinerar som aldrig förr


ojsan

 

idag är

här kommer en lista med tema "idag är"
 
idag är
-det torsdag, den artonde april
-dagen innan linneas födelsedag
-det regnigt
-det också lite soligt
-jag ensam i lägenheten. det var mycket längesen
-dagen för slösurfing och new girl
-jag lite extra kär i niklas, religionsläraren. han refererade till true blood under lektionen. han blir bara sexigare och sexigare

kul grej

björn barbajuan tipsade om tumblr. det finns softa grejer där. typ det här till exempel

tja


sad sunday

inatt drömde jag att jag skulle gifta mig. jag vet inte med vem, men det är en bagatell. allt var så verkligt och alla som jag känner var där typ. jag tror jag var gravid också. jag vaknade flera gånger under drömmen, men kunde liksom komma in på samma ställe igen när jag somnade om. dock hann vi aldrig komma fram till själva bröllopsceremonin.. det var tråkigt. nu har det gått flera timmar sedan jag vaknade men jag är ledsen fortfarande. det känns som att jag har blivit dumpad vid altaret och fått ett missfall. 
 
vilken jobbig dag det här blev

starry night

yes, det var torsdagskvällen. tacos och dyrt vin ur dyra glas i hägerstad med the stars. 

hultsfred -12. så blir det aldrig mer. bilderna är ellies.


dagens fundering

hur kunde jag vara så jävla korkad att jag tog bort min bilddagbok för längesen? en himla massa minnen bara raderade sådär liksom. 

torsdag

tror bestämt att den här dagen är en bra sådan. sol, massage och middagskvällshängmys hos katt med ellie och jill. 
hörs

klirrklirr

och där var sommarjobb fixat. det tackar jag för

påskis

det är påsk och påsklov och dagarna degas ihop. nu är det ju redan onsdag liksom. tillbringade största delen av gårdagen i linköping. om man ska vara lite mer precis var det ca en timma i solen på balkongen med en magnum white och soundtracket till chess, därefter ett par timmar med malin, elin, karin coh lin (vad är grejen med att alla namn plötsligt slutar på "-in") på gyllentorget, även detta i solen. ja, jäklar vad det är vår nu. vi drog en runda i affärerna också, mest bara för att. det slutade med att jag blev ägare till en soft orange tröja och ett par skor. de nya inköpen må berika själen, med på min plånbok har de motsatt effekt. dock tänker jag att jag slapp undan rätt billigt ändå, skorna kostade ju bara 80 spänn liksomär det kung eller är det kung? 

vilken lirare

 
 

sol, vår, jill, utflykt, kakor, sjö, kung, katta, brygga, soft, äre


hairspray. så jävla fantastiskt

ja, men som rubriken säger - så jävla fantastiskt. flera lite halvtunga månader av rep, lite ångest och det emellanåt, boende på saga i en vecka med ännu mer rep, hårspray, kläder, rekvisita, keso, brunt smink och världens bästa människor. och sen föreställningar. kung. så mycket kämp och slit och nu, poff, är allt över. fattar ingenting. så jävla kung. nu är allt bara ett minne blott. förutom det bruna sminket då, det sitter fan en hel del kvar under naglarna. 

RSS 2.0