ny favorit

har hittat en ny favvisblogg. den handlar om nagellack. en del smink också, men de inläggen är rätt tråkiga i jämförelse med nagellacken. nagellacken alltså. jag ska framöver lägga alla mina pengar på nagellack. framför allt från O.P.I och China Glaze. själv sitter jag nu med korallfärgade naglar. innan det var de mintgröna, silvriga, orange. hade också fransk manikyr med blå tippar ett par minuter, men jag landade till slut på korall.
byter nog imorgon bitti. 
 
KLICKA HÄR

end of an era


och så lite bilder

nu är jag trött och död. gårkvällen började hos katta, fortsatte på ågatan, slutade hemma hos mig med house of wax och prinskorvar. två timmars sömn på köksgolvet gav inte mycket energi. trots det har jag idag gjort riskettan, städat och putsat beten. trött och död. utan någon speciell anledning är jag helt okej glad också
 

igår var kul. today, not so much

punkt

men hallå, vad är det här?

varför har jag inte tagit några bilder på sistone? ullaredstrippen med brudarna är nog senaste gången jag var på hugget med mobilkameran och det var i början av månaden. jag har varit med om en massa ta-kort-på-värda grejer och men icke att jag tagit något kort. vadan detta? juni månad är i princip helt blank när det gäller fotografisk dokumentation. en slag på fingrarna och en rejäl verbal åthutning ger jag mig själv för detta. 
skärpning, susanna

jag skulle bara

har hängt  ensam i lägenheten ikväll. har haft en hemma-spa/tvätt/grey's anatomy-kväll. just för att jag har varit ensam har jag gått runt mer eller mindre naken. givetvis med fördragna persienner och gardiner. precis innan läggdags mindes jag den väntande disken och bestämde mig för att ta tag i den. endast iklädd i trosor går jag till köket plockar lite innan diskandet ska börja. ställer mig så småningom vid diskhon. det är någonstans här jag kommer till insikt om att köksgardinerna inte alls är igendragna. jag blev varse om det efter några evighetslånga ögonblick med ögonkontakt med den manliga grannen i huset mitt emot. fan. dök skamset och kvickt ner på köksgolvet och kröp sedan ut ur rummet. 
godnatt

fuck mand

skit också. nu har jag sett alla avsnitt av paradise hotel som finns tillgängliga på tv6 play. men imorgon kommer det ut ett nytt, så jag måste vara stark och hålla ut. imorgon kommer ju true blood ut också. och sen har ju en hel drös med grey's anatomy. jag kanske klarar mig. 

bang bang

har tagit en liten paus från mitt paradise hotel-marthon och kollar på kill bill vol. 2 med emmy istället. men det blev mest  bara jobbigt eftersom jag alldeles nyss märkte att bill läspar. nu känns han inte som samma bill längre. filmen är dock guld ändå så jag fortsätter kolla. 
hörs

kan inte göra något annat än att älska det

det är dags att friska upp mitt minne gällande det danska språket. från och med idag kommer jag vara besatt av den nya säsongen av danska paradise hotel. jag har saknat det. tv6 play äger  ♥
 
"BREUUAÖÖÖÖÖÖÖUW"

tja

va fan, jag har inget vettigt alls att skriva. såatteeh. 
vi hörs

btw

glömde bort att säga att hultsfred var skitfett och att jag vill tillbaka.

jävla fittnylle

jävla äckelpäckel till människa som tog min väska på hultsfred. jag hatar dig. att du tog leg, bankkort (dock kom dessa tillbaka) pengar, solglasögon och en massa andra grejer har jag kunnat börja släppa lite. du är säkert skitful i mina solglasögon dessutom. men att du tog min engångskamera kan jag inte acceptera. bilderna på den kameran är helt ovärdeliga för mig och vad fan ska du med den kameran till? nu rinner tårarna i ren ilska när jag ser alla andras festivalbilder på facebook. jag vill ju ha mina bilder som jag skulle sitta och bläddra i när jag känner mig ledsen. inte en enda liten dokumentation äger jag nu från hultsfred och det är ditt fel. fittnylle.

du som stal min väska på hultsfred är en ful vidrig hora som kan gå och dö. fast innan du gör det vill jag ha tillbaka mina grejer.

nu ska jag be om ursäkt för mitt språk. ursäkta.

amagad

det är sommarlov och jag är förväntansfull. och när jag skriver förväntansfull menar jag inte förväntansfull utan skitförväntansfull. snart kommer det människor hit. vi ska kolla på FÖRSTA AVSNITTET AV DEN FEMTE SÄSONGEN AV TRUE BLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD. men först ska vi kolla på det sista avsnittet av fjärde säsongen.

jag är också skitförväntansfull inför imorgon. HULTSFREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED.

happy b-day johnny


SOMMARLOV

och nu ska jag till jill och dricka öl. puss och kram

spännande

blev glatt överraskad när det knackade på dörren och det var jehovas vittnen. har alltid velat veta hur de människorna är. just de två herrarna som knackade på min dörr för att lämna broschyrer och prata jesus var lite småfeta och log stort och fånigt hela tiden.  härmed är jag alltså en upplevelse rikare.

nu äre klippt! och mörkt


fredag och så

idag har varit en äventyrlig dag. äventyret var i form av en roadtrip med jill, katta och ellie till ullared. matsäck åts, låtar sjöngs och skreks, intressanta ämnen snackades om. asbra. väl inne i det enorma köphuset köptes grejer, saker och andra föremål. bilder kommer.

i skrivande stund sitter jag med en ansiktsmask i ansiktet. köpt på ullared såklart. den är ljusblå och stramar åt som fan.
en inte så pinfärsk bild, men den passar till ämnet ansiktsmask. så här såg jag ut i somras.

RSS 2.0