thellaenasouvlakiramoto eller något i den stilen

semster i grekland med vänner är en så himla trevlig grej. ellie, aris, katta, jill och jag bodde i ett hus nära havet - man behöver knappt säga något mer. fast en sak som är värd att tillägga är att i huset fanns det elva avsnitt av morden i midsomer. under veckan vi var där såg vi alla. sexton timmar sammanlagt. riktigt bra. 
 
en kväll krökade vi. andreas, adam, jasmin, mikael, august som turligt nog också befann sig på samma grekiska halvö kom till oss och vi körde ölspelet med tre kortlekar. men att vara bakis på solsemester var tungt. lite för tungt för oss. de följande kvällarna valde vi därför detective chief inspector barnaby framför fest vilket var mycket rimligt. 
 
dagarna i pefkohori var kanske bland de bästa någonsin. man åt lite gyros, man solade, man badade i det ljusblå klara havet, läste, kollade på morden i midsomer, hängde och jamena. tack fina ellie och aris för att katta, jill och jag fick hälsa på er i grekland. 
 
p.s. om ni kollor noga på bilden med enorma, modernistiska spindelnätet kan ni också se spindeln som bodde där. kolla in i det mörka hålet. jag ville egentligen vara lite närmare för att ta kortet, men det vågade jag inte.. den var supersnabb.
 
hörs
 

på torsdag ses vi i grekland


jag orkar inte med honom


en förmiddag i bakfullhetens tecken samt i aris och ellies lägenhet

fast den sista bilden är från promenaden från emmas till hunnebergsgatan på morgonen. 
 
och snart kommer anna hit för en kopp kaffe innan hon far tillbaka till oslo. 

där och då

innan äckelfest hos emma den 11e juni. tema: äckel. uppdrag: var äckligast. "var äckligast av alla och du vinner en dusch". vinnaren var: JILL. herregud, hon som inte ens skulle vara med på festen, hon som inte ens skulle vara i landet. hon kom, hon såg, hon segrade. kramhögen som katta, jill och jag bildade på golvet i samma ögonblick som jill klev innanför dörren var fantastisk. sedan åkte hon tillbaka till berlin efter några ypperligt tillbringade dagar i med student i linköping och kaffe på min veranda och annat dylikt. 
hörs

redan juli, vafan vafan

okej, dagarna springer ifrån mig, men jag kämpar tappert för att hålla jämna steg. det går sådär. 
 
annars är det bra. jobbet flyter på. idag var första dagen på väldigt, väldigt länge med värme och inget regn. det fick mig att tänkte "aaaoujustää, det är ju sommar, ja".
 
farbror curts reflexer var blixtsnabba när jag försökte ta kort på honom under kusinens trettioårsfest förra helgen.
 
det var allt för ikväll, sängen (som nu mer är 1,20 m istället för 80 cm) kallar. 
hörs

RSS 2.0