sista måndagen i skolan

sista provet är härmed avklarat, (att jag har ytterligare en muntlig examination i franskan är något som jag inte försöker tänka på mycket på...) det är himla stor hög med saker som känns bra just nu. det är lite kung och dylikt. i den kategorin kan vi sätta gårkvällen också. den innefattade tre bilar, en katta, en jill, en timo, en aris och en ellie. katta och jag tog bilen till jill för att hälsa på lite spontant hemma. hon var inte hemma. det visade sig att hon, timo och aris åkt hem till mig och katta för att hälsa på lite spontant. resultatet blev att vi möttes vid braskens, ellie kom och vi åkte till en brygga. där kom också en anka med i bilden. 
 
ikväll då. ikväll är det möjligt att det blir lite måndagsklubb. det vet vi inte än. vi får se. det blir kul
hörs
 
en lite äldre bild

1D

... är mitt liv. 
 
vågar inte beskriva min kärlek för one direction och harry, ni skulle bara tycka att jag var obehaglig och överdriven då. de enda jag kan dela det här med att katta och shadi. de förstår mig. vi sitter i samma båt. 
 
TITTA PÅ HONOM

tre fucking veckor

tre veckor kvar till studenten, och som det gamla ordspråket lyder - jag fattar ingenting. av någontingjag kan inte ens formulera det här med ord. så jävla vemodigt, men så jävla roligt. nästa vecka kommer ha temat "sista...". till exempel, sista måndagen i skolan, sista pianolektionen, sista soppan i matsalen, sista lektionen på 500-plan.ni fattar. men jag fattar som sagt ingenting. 
 
nu ska jag fortsätta titta på jean de florette. 
et un autre chose, je peux plus francais que je pensais!!!!! men nu skrev jag säkert  en massa stavfel bara därför. 
hörs

nu vet man vem som är mamman i HIMYM

herregud. mitt liv är helt uppochner

fräknarna är på ingång


update från tåget mot uppsala nr sex

fan vad jag hatar att åka genom tunnlar. lock för öronen så pass att jag tror att headsetet ska ploppa ut

update från tåget mot uppsala nr fem

kom på en grej angående mitt förra inlägg.. om man är lik anthony hopkins är man ju också lik hannibal. hjälp

update från tåget mot uppsala nr fyra

mannen mitt emot mig är riktigt lik anthony hopkins. det är ju lite coolt

update från tåget mot uppsala nr tre

passerade just katrineholm och så här ser jag ut just nu. när jag tog kortet underifrån och såg såhär avslappnad ut fattade ingen runt mig att jag faktiskt satt och posade

update från tåget mot uppsala nr två

tågvärden är så snygg att jag inte fattar någonting. han gick förbi för tredje gången nyss. jag dör och börjar rodna varje gång

update från tåget mot uppsala nr ett

jag är ombord och allt går fint. jag åker baklänges men det funkar. 

skrev nog just mitt sämsta arbete någonsin

.


jamen hej hej

kl. 00.00 ska ett religionsarbete vara inlämnat. katta och jag sitter och pluggar vid köksbordet. eller katta gör nog det i alla fall. jag bloggar istället, men det vet inte hon om. snart ska jag också börja skriva. 
 
det är ju maj nu och jag tror att vädret har förstått det. efter det alldeles för långa vintern kommer nu solen som en jävla fetsmäll. tänker att det är lite kompensation typ. igår hade vi, jag, jill, katta och ellie en ytterst fin dag. tanken var att vi skulle sitta instänga i vårt kök med endast datorskärmarna som ljuskälla och skriva våra religionsarbeten. men så blev det inte riktigt. vi satt ute på balkongen i underkläder och låg på en filt i gräset och hade solen som ljuskälla istället. enda gången vi var inne var när vi åt pizza. man skulle kunna sammanfatta hela dagen med ett ord: bedjonsey. 
vi kastade även runt med en massa pengar. inga konstigheter
hörs

RSS 2.0