tisdag

jag pluggar kultur-och idéhistoria ikväll. och pluggar kultur- och idéhistoria. och juste, jag pluggar kultur- och idéhistoria också. däremellan tvättar jag. allt detta gör jag helt själv. forever alone. nej, jag ba skoja. jag har facebookvänner att plugga med och min sambo kommer hem om en timme ungefär. jorååhsåatteeh.
hörs

hisneklint


jag, mamma, pappa och meckepecke puck var på hisneklint idag och såg ut över ägorna. det såg bra ut och solen sken. jag instämmer med mig själv i föregående inlägg - jag tror besämt att det är vår idag.

printemps

jag tror bestämt att det är vår idag.

dagens destination

idag har jag varit i tranås. där var jag i princip hela dagen. det var min syster också. tranås var rätt bra. en hel del billig andrahandsshopping och en hel del öob-shopping. också den var billig. dagens höjdpunkt var dock kiropraktorn. det var ett bra tag sen jag var där sist. duktig som hon är, så knäckte hon min sneda rygg till ett rakt, fint och naturligt läge. nacken knäcktes också. nu när ryggen är rak borde huvudvärk och ryggsmärtor försvinna. najs.

det var dagen det. nu till kvällens destination: soffan.

that's just how we do it

det är tisdag kväll och jag har varit hemmahemma ett bra tag nu. hovby är riktigt soft, men jag kan inte låta bli att sakna lägenhetslivet lite. av just den anledning delar jag med mig av denna bild:

så här ser det ut när jag och anna äter spaghetti och köttfärssås i lägenheten. more is more är vårt motto på kaserngatan. gött

finally

nu, så här några månader efter alla andra, ska jag äntligen kolla på breaking dawn part 1.
hörs

p.s vi hörs troligtvis, om det inte är så att jag dör vid blotta åsynen av robert pattinson. d.s

hultsfredbiljett check

om fem måndader är det åter dags för musik, lera, räkost, människor, bajamajor (och vattentoaletter! (thank you, hultsfred)), tält, pizzaslices. dessutom finns det ett visst träd på en viss äng som vissa av oss måste besöka. jag längtar.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LIN

lin är inte bara jättesnygg, hon är 18 också!!!

jag har mvg i franska (rubriken har absolut ingenting att göra med dess inlägg, jag ville mest bara berätta det)

det var ju som sagt finmiddag igår i johannelund. fyra vänninor träffades och lagade mat tillsammans. det kändes vuxet. till en viss del i alla fall, vissa andra delar av middagen var inte lika vuxna. tack och lov.

om ni vill veta så åt vi hemmagjord pizza. vi använde oss av en fett revolutionerande grej, ett pizzakit!f för en billig peng fick vi en färdigkavlad deg med tillhörande bakplåtspapper som man bara rullar ut. svoosch!
tomatsåsen på köpet också. "DETTA ÄR SVERIGE 2012!!!!" skrek linnéa ut i rent lyckorus. sen la vi på typ allt man kan ha på en pizza. det var gott.

jag tog lite bilder också. titta.
här ser ni hur mätta, belåtna och utmattade vi blev av vårt ätande.
mm, detta var allt för nu.
hörs

torsdag


nej, nu vänder jag ryggen mot matten (se bild ovan) och beger mig så småningom till johannelund. väl där ska jag, anna, jill och linnéa köpa mat, laga maten och till slut äta den. förhoppningsvis blir vi mätta och belåtna också. sen ska jag räkna matte. like a boss.

jag har matteprov på fredag

jag upptäckte just att jag förstår en liten, liten del av matten! HIPP HIPP HURRA

syjuntemöte

syjuntan har möte hemma hos jill ikväll. vi ska ha det trevligt och fortsätta på vårt första och förhoppningsvis inte sista projekt. operation ***** **** ** ********** ***. det är hemligt.
hörs

boil'em, mash'em, stick 'em in a stew

lord of the rings.
lord of the rings.
lord of the rings.
lord of the rings.
lord of the rings.
lord of the rings.
lord of the rings.
det är det bästa jag vet just nu. näst efter att drömma om aragorn och legolas dårå.

östgötagatan 26

matte. korridorsfest. förfrusna öron, fingrar, tår, ben, näsa och kinder. sallad. ännu fler förfrusna kroppsdelar. det var dagen. nu är det kväll och jag sitter i värmen på östgötagatan 26 hos katt. hon och jillen gejmar. pokemon på nintendo 64. jag försökte också,  men kids club var för svårt för mig så jag gav upp. vi vet inte vad vi ska göra sen. vi får se.
hörs

RSS 2.0